Pasjonsmousse Mousse med smak av pasjonsfrukt får en marsipankant nederst og en sprø kjeks på toppen, når konditor Mette Blomsterberg står bak oppskriften.
Marsipanegg til påske Ingen påske uten marsipanegg. Disse lager du av marsipan, myk nougat, appelsinskall, pistasjnøtter og sjokolade. Oppskriften er fra konditor Mette Blomsterberg.
Myke lakriskarameller Den som lager sitt eget godteri vet hva den søte fristelsen inneholder. Disse myke karamellene er rullet i lakrispulver.
Pitabrød Mette Blomsterbergs oppskrift på pitabrød er med kald gjærdeig som skal eltes lenge og stå enda lenger til heving. De blir luftige og myke, og klare for salat og annet godt fyll.
Créme brulée med vanilje Gled dine gjester og deg selv med Mette Blomsterbergs tolkning av en klassisk crème brûlée med vanilje.
Sitronsorbé Sitronsorbé er en frisk, kald dessert med syrlig og søt smak. Konditor Mette Blomsterberg koker sitronene og fryser dem, før hun fyller sorbeen i skallene.
Konditorens müsli Hjemmelaget müsli er lett å lage. Her får du konditor Mette Blomsterbergs oppskrift på en knasende müsli med mye smak og fiber.
Sesamstekte kyllingspyd Lekre, sesamstekte kyllingspyd som er enkle å lage, og passer perfekt i piknikkurven eller nisteboksen.
Restepastasalat med rugbrødkrutonger Har du rester etter pastamåltidet, er dette en perfekt lunsj eller niste dagen etter.