Elgstek med telehiv 10 timer i stekeovnen gjør underverker med en stivfrossen elgstek. Det er bare starten på forvandlinga til Bodil Nordjores smakfulle telehiv.
Italiensk salat En sprø salat som passer like godt på brødskiva, sammen med fisk eller til kjøttmåltidet. Da må det bli en italiensk salat slik Bodil Nordjore lager den.
Ribberull med ny vri Noen vil ha det tradisjonelle, mens andre vil gjerne ha noe nytt til jul. Bodil Nordjore har basilikum, rosmarin, chili, ingefær og koriander i ribberullen.
Vørterkake Bunnfallet fra ølbrygginga var starten på den eldste, søte gjærbaksten. I 300 år har vi spist vørterkake i Norge. Bodil Nordjore sørger for å holde på tradisjonene til jul.
Saftig julebrød Et ferskt julebrød skal vare lenge. Ingen skal behøve å bake i løpet av juledagene. Da passer det med et saftig brød til det gode pålegget.
Vørterkake og julebrød på må-ha-lista VINJE (NRK): Bunnfallet fra ølbrygginga var starten på den eldste, søte gjærbaksten. I 300 år har vi spist vørterkake i Norge. Bodil Nordjore sørger for å holde på tradisjonene til jul. Av Britt Boyesen
Svinestek til pålegg Sprø og saftig svinestek kan bli et drøyt og godt pålegg. Bodil Nordjore mener denne nesten gjør seg sjøl.
Gravet ørret Den billigste fisken kan bli den beste. Bodil Nordjore deler gjerne sin oppskrift på gravet ørret som smelter i munnen.
Saftige julekaker Det er ikke bare å slenge sammen en deig hvis julekaka skal bli gørrgod. Kokebokforfatter og tradisjonsbærer Bodil Nordjore har like mange tips som det er rosiner i gjærbaksten.