Gressløk-pesto Her er det gressløk, basilikum og gresskarkjerner – salt, syre, olje. Pestoen er nydelig som pålegg på ristet brød, som en lettvint pastasaus eller topping på f.eks. blomkål- eller potetsuppe.
Spicy ripssalsa Rips blandet med hvitløk, tomater, løk og søte smaker. Det er en skatt av en smaksfest. Kjempegodt tilbehør til middag og grillmat.
Tre gode greske dipper Nordmenn elsker Hellas. Og det er ingenting i veien for å ta med seg de greske smakene hjem. Visp sammen tre gode greske dipper: Taramosalata, tirokafteri (krydret feta dipp) og tzatziki.
Megaburger med «alt» Vi har aldri sett lignende. Vær så god. Her er verdens deiligste og mest syndige burger. Den har alt. Absolutt alt. Og du spiser den ikke, du bestiger den – eller fordeler alle godsakene ut på tallerkenen. Nederst i oppskriften ser du hvor høy burgeren er.
Laks, choronsaus, potetsalat og en pakke med kål Festmiddag med laks og kål på grillen fra Bent Stiansen. Potetsalaten lages med sennepsdressing. Sausen er en variant av bearnaise tilsatt tomat.
Guacamoledressing Avokadostappe er en kald dressing fra det meksikanske kjøkkenet. Passer til alt meksikansk, men også perfekt til grillretter. Bruk godt modne avokado.
Grillet asparges med honning- og sennepsdressing Så enkelt og så godt! Grillet asparges med en god dressing, sitron og revet parmesan er sommerens beste tilbehør.
Enkel tzatziki Tzatziki er består av tykk yoghurt og agurk. Lettvint å lage og passer til utallige retter. Nydelig som tilbehør til hjemmelaget focaccia, også godt til kjøtt- og fiskeretter, salater og som dipp til snacks.
Fransk estragonemulsjon Sausen minner om en vanlig bearnaise, men forskjellen er at estragonemulsjonen ikke skjærer seg så lett. Anders Samuelsson serverer den til biff og pommes frites.