NRK Innlandet – Lokale nyheter, TV og radio

NYHETSSENTER INNLANDET:

• HamKam smadret Grei på Briskeby

HamKams kvinnelag vant 5–1 på hjemmebane mot opprykkskonkurrenten Grei i 2. divisjon lørdag ettermiddag.

Hjemmelaget scoret kampens første mål allerede etter tre minutter. Og målene rant på for HamKam, som både satte nummer to og tre i første omgang.

Laget fra Oslo fikk en redusering, 1-3, rett før pause.

I andre omgang sørget HamKam for ytterligere to scoringer.

• Kongsvinger beholder tabelltopp – Raufoss med storseier mot Aalesund

Kongsvinger fortsetter å levere sterkt i sesonginnledningen. Lørdag ble det 3-0-seier over Start.

Eric Taylor, Lucas Haren og Vegard Leikvoll Moberg scoret alle målene før pause. Gjestene fra Kristiansand greide aldri å komme tilbake i oppgjøret og ligger sist på tabellen med to poeng på fem kamper.

Kongsvinger er hittil ubeseiret i 1. divisjon.

Det andre laget fra Innlandet i divisjonen, Raufoss, vant hele 4–1 borte mot Aalesund.

Sistnevnte rykket i fjor ned fra Eliteserien og har fått en marerittstart på sesongen i 1. divisjon. Med bare én seier, én uavgjort og tre tap ligger laget i bunnstriden.