Orlov-dobbel sikret årets første trepoenger

Brann vant 2-0 over Lillestrøm etter to mål av Jakob Orlov.

Jakob Orlov

GA BRANN LEDELSEN: Jakob Orlov ga Brann ledelsen mot Lillestrøm i det 53. minutt. 16 minutter senere doblet han ledelsen.

Brann jakter fortsatt på årets første seier i eliteserien når «kanarifuglene» besøker Bergen.

FØLG KAMPEN I BUNNEN AV ARTIKKELEN!

Amin Askar

STARTER: Amin Askar virker å ha tilrevet seg en fast plass i Brann-laget. Han er en av elleve som starter for Brann mot Lillestrøm i kveld. I tilsvarende oppgjør i fjor sikret Askar uavgjort for Brann med sin scoring.

I tilsvarende kamp i fjor ble resultatet mellom lagene 1-1. Bjørn Helge Riise scoret for Lillestrøm, mens Amin Askar var mannen bak Branns mål.

Brann.no melder at Brann sender utpå følgende elleve spillere (4-4-2):

Piotr Leciejewski - Birkir Már Sævarsson, Jonas Grønner, Markus Jonsson, Erdin Demir - Amin Askar, Hassan El Fakiri, Fredrik Haugen, Kasper Skaanes - Jakob Orlov, Erik Huseklepp.

Disse starter på benken: Ådne Nissestad, Erlend Hanstveit, Daniel Mojsov, Ibrahima Dramé, Kristoffer Larsen, Håkon Lorentzen, Kristoffer Barmen.

Stéphane Badji og Vadim Demidov må stå over med skadeproblemer. Kristoffer Barmen og Daniel Mojsov har også slitt med strekker i låret, og starter på benken.

Jevnt de siste årene

De fem siste oppgjørene mellom lagene på Brann stadion har endt med to seire til Brann, to uavgjorte og et tap. Sistnevnte kom for to år siden da Lillestrøm vant 2–3.

Kampen mellom lagene som kanskje huskes aller best av Brann-fansen kom 16. mai 2005. Da fikk 17.503 tilskuere se hjemmelaget valse over Lillestrøm. 6–2 vant Brann til slutt etter tre mål av Bengt Sæternes, mens Ragnvald Soma og Raymond Kvisvik stod bak de to siste.