Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Sparker ræv!
Full rockepupp! De har holdt på sitt i en årrekke. Nå får gutta i Gluecifer endelig lønn for strevet. Bandet er kulere enn noensinne!


Bildegalleri: Beintøffe bilder av beintøffe Gluecifer!


Oslo-bandet Gluecifer har vrengt gitarene og mistet stemmen i mange år. Kompromissløs, tøff, rett-fram-rock har vært deres greie. Nå er den beintøffe musikken på hitlistene, og Gluecifer har kommet opp og fram og rocker som aldri før.

Tøffing

Frontfigur Biff Malibu. (Foto: Tor-Erling T. Ruud)
Et litt glissent publikum hørte et helttent band i Studentersamfundet i Trondheim onsdag kveld. De alle fleste beholdt roen, men rockefoten trampet og gliset var på plass. Gluecifer dro til med arrogante og kontante rocken, og med en frontfigur som Biff Malibu så må stemningen løfte seg.

Bruker klisjéer

Han er rockeren som driter i hva du måtte mene. Han er kongen. Han bestemmer og du har bare å høre på og like. Det er mye sjarme og humor i det bandet gjør. Klisjéene hagler og soloene triller, men musikken er beintøff. Rett og slett.

Overraskelser

Her mangler det ikke på engasjementet. (Foto: Tor-Erling T. Ruud, NRK Upunkt)
Få med deg Gluecifer når du har muligheten. Musikken er veldig i tiden og testonivået og selvsikkerheten stiger et par hakk etter et stevnemøte med Gluecifer. Forbered deg gjerne ved å høre noen plater, så du kan være med på allsangen og crowdsurfinga foran scenen. Hiten "Easy livin'" fyker over eteren om dagen og Gluecifer dro til med låter som "I Got War" og "Round & Round". Rått ble det også da Gluecifer overrasket oss med en coverlåt av Judas Priest. "Living After Midnight" var kongelig!

Av Tor-Erling T. Ruud, NRK Upunkt


Publisert 18.04.2002 14:00 - Oppdatert 18.04.2002 16:23


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no