Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Video fra by:Larm!
Lydverket og Upunkt filmet by:Larm-konsertene til bl.a. Elektrofant, Gisli og Bazooka boppers!

FRA TORSDAG 12. FEBRUAR


, Kvarteret/ Teglverket

Elektrofant er firmenningene Klaus Skrudland og Trond Anfinnsen fra Sandnes. De oppgir selv Chick Corea, Camel, Mr. Oizo, Sigur Ros og Beethoven som sine inspirasjonskilder. På ep-en Flipstick, som ble sluppet på Beatservice Records i 2003, viser duoen at de også er glade i gamle analoge synther.




, Kvarteret/ Teglverket

Det nye utagerende prosjektet til Per Steinar Lie og Ørjan Haaland fra The Low Frequency in Stereo. 60-talls rock, funky 70-talls groove, 80-tallets extravaganza, 90-tallets lo-fi og nåtidens rockefot. Slik beskriver bandet selv musikken som veksler fra catchy instrumentaler til skrikende rock. Tenk deg en krysning av The Zombies, Curtis Mayfield, Pavement og Dick Dale etter litt for mye energidrikke.




, Kvarteret/ Stjernesalen

Etter å ha avsluttet tjenesten som trommeslager i Pornshot, flyttet Gisli inn i kjelleren til selskapet Waterfall Music. Her fikk han låne et lite krypinn mot å skifte noen lyspærer og slå gress. De lot ham også få leke seg i studioet om natten. Etter et par måneder leverte mannen fra seg en tape som umiddelbart ga kontrakt på Waterfall records og senere lisens med EMI UK. Men mest fornøyd er trolig islandske Gisli med avtalen med en label fra hjemlandet. Forskuddet var nemlig tolv flasker utmerket Brænnivin. Gisli blir like greit kalt sagaøyas svar på Beck.



FREDAG 13. FEBRUAR


- Ricks-kjelleren

Trondheimsbandet KaRL BaRX har utviklet seg fra å være et litt rotete lo-fi-band til å bli et band med adskillig mer komplekst og modent lydbilde på sin siste utgivelse. Fengende og snurrige melodier.



Thee Mono Sapiens - Ricks-kjelleren

Thee Mono Sapiens spiller skitten og nedstrippa garasjerock med klare inspirasjonskilder i 60-tallets garasjeband, men også nyere band som The Hives. Psychobra sanger, ram vokalist, et intenst driv og gjennomført stil.



Bazooka Boppers - Ricks-kjelleren

Bazooka Boppers er Oslo-bandet som vil dele bransjehoresegmentet på Bylarm i to. De vil bli elsket for sin sexy trutmunn-attitude og sin grafsing i svett, sminka og hårete klisjerock fra 70-tallet - og de vil bli sterkt mislikt for akkurat det samme. Tyggegummi-catchy låter som oser av selvtillitt og ustoppelig energi.



Av Lydverket og


Publisert 11.02.2004 16:48 - Oppdatert 15.03.2004 13:53


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no