Hopp til innhold

Adele utsolgt på 20 minutter

Alle billettene til konserten i Telenor Arena neste år ble revet bort på svært kort tid.

Adele

Det var mange om beinet til å sikre seg billety til Adeles konsert i Norge neste år.

Foto: ROBYN BECK / Afp

En av verdens største musikkstjerner er klar for Telenor Arena 1. mai neste år. Og de som var interessert i å sikre seg billett til Adele-konserten, hadde knapt med tid på seg.

Kristin Svendsen, som er markedssjef og billettansvarlig i Live Nation sier at alle billettene var borte etter 20 minutters salg. Riktignok ble et begrenset antall billetter lagt ut for eksklusivt forhåndssalg onsdag.

Noe av det raskeste

Adele-konserten byr på bare sitteplasser, og Svendsen kan ikke opplyse hvor mange seter som er tilgjengelig. På Telenor Arenas egne hjemmesider oppgis kapasiteten til 23.000.

– Dette er noe av det raskeste vi har opplevd når det gjelder billettsalg. Vi har gjennom 28 år arrangert mange store konserter, som Springsteen og Metallica, men dette er nok et av de raskeste salgene vi har hatt, sier Svendsen.

– Kan det bli ekstrakonsert?

– Dessverre. Vi har bare blitt tildelt én konsert, sier Svendsen.

Pågang

På Facebook-siden til Billettservice er det flere som uttrykker skuffelse over at de ikke klarte å få tak i billetter, og enkelte opplevde å sitte 50 minutter i kø på nettet uten å få billett.

Adele spiller fire konserter i Skandinavia: Én i Norge, én i Sverige og to i Danmark.

Hun har gjort en formidabel suksess med sin nye plate «25», og har slått salgsrekorder både i USA og Storbritannia.

Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober