Hopp til innhold

Justin Bieber avlyser turneen: – Jeg vil slappe av og kjøre motorsykkel

Mandag kveld ble det kjent at popstjernen avlyser resten av «Purpose World»-turneen som følge av «uforutsette omstendigheter». Nå har popstjernen fortalt TMZ hva han ønsker å gjøre i fritiden.

Justin Bieber Stavanger

AVLYSER TURNEEN: Justin Bieber avlyser 14 konserter, og forteller TMZ at han aldri ville skuffe fansen, men at han etter 150 konserter ønsker å slappe av.

Foto: Pål Berg Mortensen / NRK

Nyheten ble bekreftet på Justin Biebers hjemmeside og Facebook-profil i går.

– På grunn av uforutsette omstendigheter kommer Justin Bieber til å avlyse resten av sin Purpose World Tour. Justin elsker fansen sin, og hater og skuffe dem, står det på popstjernen Facebook-profil.

Bieber har gjennomført over 150 konserter siden turnestart i 2015, med et gjennomsnitt på 40.000 billettsalg til hver konsert.

Ønsker å slappe av

I en videosnutt publisert av TMZ sier artisten at han vil bruke tiden fremover på å slappe av og kjøre motorsykkel.

– Alt er fint, jeg har vært på turne i to år. Jeg gleder meg til å slappe av og kjøre motorsykkel.

– Har du noe å si til fansen?

– Jeg elsker dere, og syns dere er fantastiske. Beklager for at jeg skuffet dere, det var ikke meningen, sier han videre.

Konsertavlysningen innebærer at 14 konserter, som skulle ha vært i Asia og Nord-Amerika over de neste tre månedene, avlyses.

Skuffet fans

Etter at Bieber informerte om avlysningen har det strømmet inn både kritikk og støttemeldinger til artisten. Noen kommenterer at de har forståelse for at popstjernen er sliten, mens andre sier de er skuffet over at han avlyser.

– Dette er absurd! Først tar du vekk min «Meet and Greet», og nå avlyser du konserten? Hva feiler det deg. Du må ikke forplikte deg til noe hvis du ikke klarer å fullføre, skriver en under kommentarfeltet på Facebook.

– Uansett hva grunnen er, respekterer jeg valget hans. Ingen kan forestille seg hva Justin går gjennom akkurat nå. Prøv å sette dere i hans sko, skriver en annen.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober