Hopp til innhold

Sophie Elise gir ut egenskrevet låt

I natt slipper Sophie Elise Isachsen den egenskrevne låten «All your friends».

Sophie Elise Isachsen på Vixen Blog Awards 2016

GIR UT MUSIKK: Sophie Elise Isachsen er signert platekontrakt med Universal og slipper i natt låten «All your friends».

Foto: Silje Rønning Kampesæter

Sophie Elise er en av Norges mest populære bloggere. Ved midnatt gir hun ut egen musikk. Til VG sier hun at hun vil få utløp for følelser gjennom musikken.

Hun har tidligere gjort seg bemerket som forfatter, og det er ikke første gang hun gir ut musikk. Hun sier derimot at det føles langt bedre denne gangen.

– Jeg har gitt ut musikk før, men da ble jeg bare kastet ut i noe for å være et slags produkt eller bare et navn for noe som er laget ferdig for meg. Jeg var 18 år og tenkte at det var gøy. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge, men det måtte føles 100 prosent riktig, sier hun til VG.

På sin Instagram-konto melder bloggeren i kveld at hun er veldig glad for å slippe en ny låt.

Sophie Elise har signert kontrakt med Universal. Hun skriver at hun gleder seg til å høre hva folk synes om den nye musikken.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober