Slik gjør du
Smør lefsene med rømme og fordel fårikålrestene utover.
Ha på løk, sitronsaft, urter og smak til med litt revet pepper.
Rull dem godt sammen, og spis i vei.
(Oppskriften blei først publisert av NRK Sørlandet i 2010.)
Fårikålmiddagen er ferdig fordøyd, men så kommer dagen etter. Hva skal du gjøre med det som er til overs? Trond Moi har svaret.
Smør lefsene med rømme og fordel fårikålrestene utover.
Ha på løk, sitronsaft, urter og smak til med litt revet pepper.
Rull dem godt sammen, og spis i vei.
(Oppskriften blei først publisert av NRK Sørlandet i 2010.)
Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Pressens Faglige Utvalg (PFU) er et klageorgan oppnevnt av Norsk Presseforbund som behandler klager mot mediene i presseetiske spørsmål.