Tapas av vilt

Tapastallerken med elgboller, reinsdyrpølse, blåmuggost, tomater, egg, sopp og fylt paprika.

Foto: Jørn Haudemann-Andersen / NRK

Tapas av vilt

Små munnfuller med innslag av elg og reinsdyr. Tapastallerken med elgboller og reinsdyrpølse fra Formiddagskokken i NRK Trøndelag.

Slik gjør du

Blandes og formes som små kjøttboller. Stekes i olje og serveres med tilbehør.
Om ønskelig kan en tilsette andre smaker, f.eks. chili, rosmarin/einebær etc.

Reinsdyrpølse serveres på brød dynket i olivenolje, smurt med Snøfrisk.
Samme tapa men med blåmuggost i stedet for Snøfrisk, f.eks. Gangstad edel blå.

Tilbehør er tomater, syltet oliven (assorterte) og fylt pepperfrukt. Olivenolje og salt/sitron hører med, likeså kokte egg.

Tips

Flere forslag til tapas: Tapas - NRK – Trøndelag

Kilde: Formiddagskokkene i NRK Trøndelag