skilleHør MusikknyttskilleNotodden 2006skille_slutt
Musikk Artister 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Musikk > Artistar Sist oppdatert 16:10
Har du tips? Send mail til musikk@nrk.no

spacer
VELG ARTIST
A B C D E F G H I J K L M N O P
Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Andre
Samleside: TRE SMÅ KINESERE

Slutt for Tre små kinesere

I fjor sluttet Baard Slagsvold i Trondheimsgruppa Tre Små Kinesere. Nå har de to andre bestemt seg for å legge bandet på is. Biografi: Tre små kinesere

BAKGRUNN

Tre Små Kinesere

Norsk pop-gruppe, dannet i 1988, debuterte i 1990. Fra Trondheim.

Tre ble to

Tre Små Kinesere har blitt til to. Bassisten Baard Slagsvold har gitt beskjed om at han slutter. Biografi: Tre små kinesere

Ingen kineser

Tre Små Kinesere. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix.
Tre Små Kinesere-konserten som skulle sendes live fra NRKs studio 19 på Marinlyst onsdag 19. november blir avlyst. P1 scenen starter dermed ikke sin satsting før på nyåret.

Tre små kinesere: "Gammel sykkel"

Tre små Kinesere er de tilbake med sitt åttende studioalbum. Dette er det perfekte familiealbumet. Noe for mor, far, liten og stor.

Ulf Risnes svarte leserne

Tre små kinesere er tilbake med nytt album. Frontfigur Ulf Risnes er ferdig med å svare ivrige innsendere, og avslørte blant annet at bandet starter turné i oktober.

Kinesernes nye ungdom

Tre Små ble behandlet som syvende far i huset hos Sony Music. Så skiftet de plateselskap, og nå føler Kineserne seg som ungdommer igjen.

Klabbete kladd

Publikum ødela da Tre Små Kinesere inviterte venner og vip’er på før-førpremiere på det kommende albumet. Det var i og for seg selvforskyldt.

DumDum Boys gjenforent

Den største overraskelsen på UT-Awards i Trondheim kom litt over klokka ett natt til fredag. LES OGSÅ: Kanskje kommer korken.

Tre Små Kinesere anbefaler til jul

Tre Små Kinesere serverte sitt aller beste i år. Fra høyt oppe i malerstigen på Høybroplass anbefaler Ulf Risnes 3 CDer.

Ulf Risnæs og Anita Skorgan i Retro:

Kineser spiller Beatles

I kveldens Retro er det Ulf Risnæs fra Tre små kinesere og Anita Skorgan som er gjester. Og her får Risnæs endelig lov til å synge sanger fra sine idoler i Beatles.

FLERE SAKER
Spente Kinesere (16.05.2002)
Spæll MÆ! (15.06.2001)

Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no