Hopp til innhold

- Björn Borg er ikke giftig

Tidligere i sommer hevdet flere at de fikk blemmer i underlivet etter bruk av Björn Borg bokseren, men nå nekter klesmerket for at det er deres feil.

Ungdommer
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

En svensk mann fortalte til Göteborgsposten om hovne grønne blemmer, som han mente kom fra den nye Björn Borg-bokseren sin.

Giftfunn

Den svenske avisen fikk utført en test, og fant at det var farlig store mengder miljøgift i bokseren.

Les mer: boksere ødelegger underlivet ditt

- Vi kan ikke forklare Göteborgspostens tall. Men vi har nå utført en egen undersøkelse av flere herreboksere, der vi fikk et forsvarlig innhold miljøgift, langt under det den svenske miljøorganisasjonen SNF anbefaler. Hvorfor vi har fått så ulike tall i testene vet jeg ikke, sier Rocky af Ekenstam Brennicke, PR-ansvarlig i Björn Borg.

Allergitester

Flere nordmenn fortalte også om utslettene sine etter bruk av undertøyet, men boksergiganten sier at de ikke forstår hvordan blemmene kan komme fra dem.

PR-ansvarlig i Bjørn Borg
Foto: Bjørn Borgs eget

Brennicke ønsker ikke å kommentere enkelttilfellene, men forteller at bokserne deres allerede allergitestes regelmessig. Men hun innrømmer at de nå skal begynne med enda hyppigere stikkprøver.

- Dessuten må folk som er bekymret bare ta kontakt, vi har åpne linjer. Folk skal ikke være redde for å bruke våre boksere.

AKTUELT NÅ