Full KIL-kontroll

Kongsvinger vant 3-1 over Løv-Ham på Gjemselund søndag uten å slite, men Nordlie var forbanna da KIL ikke lekte mot ti mann.

Gjemselund.

KIL pangåpnet på hjemmebane og satte standaren etter sju minutter.

Åpent mål

Kai Risholt satt ballen i åpent mål etter dårlig keeperspill av Deinof. Etter dette har de kontrollen helt til slutten av første omgang, stillingen kunne fort ha vært både to- og tre null ved pause.

- Jeg syns vi er gode de første 25 minuttene, men så detter vi litt sammen mot slutten av første omgang, sier Tom Nordlie.

Tom Nordlie

KIL-trener Tom Nordlie mener spillerne has skulle ha lekt seg mer da Løv-Ham fikk en spiller utvist.

Tvilsom utlikning

Utligningen var av det tvilsomme slaget, og Nordlie mener det burde vært avblåst.

- Strømnes blir revet i armen, og burde fått frispark i den situasjonen, mener Nordlie.

Kim Rune Hellesund brøytet seg vei igjennom KIL-forsvaret og satte ballen bak Månsson rett før pause. I andreomgang var KIL langt mer frempå, og det virket som om de våknet etter pause.

Nordlie forbanna

Brenes la på til 2-1 i det 52. minuttet. Bare seks minutter senere fant KILs toppscorer, Kai Risholt, nettmaskene igjen.

- I denne perioden er vi glitrende, men så blir vi en mann mer. Da skal gutta begynne å leke seg. Det gjorde de ikke, og da ble jeg forbanna, sier Nordlie.

Løv-Hams Addo fikk sitt andre gule og ble sendt i garderoben. Løv-Ham måtte derfor fullføre med ti mann. Men KIL klarte alikevell ikke å utnytte sitt spillermessige overtak. Kampen endte 3-1.