Løvene slo serielederen

Løv-Ham spilte med stor hurtighet og viljestyrke, og dro i land en 2-1 seier over tabelltopp Nybergsund.

Nybergsund-Løv Ham

Det var knyttet store forventninger til hjemmelaget, som med tre strake seire og én uavgjort ledet årets serie.

Men Løv-Ham startet bra og holdt stadig presset oppe foran Sundets mål. Dette resulterte i 1-0 ved Jesse Ohene mot slutten av første omgang.

Løvene startet også friskt i 2.omgang, og scoret etter drøye 8 minutter. Sindre Marøy sørget dermed for en god 2-0 ledelse.

Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Nybergsund slo tilbake

Etter 67 spilte minutter kom Nybergsunds Kim Ojo, Joseph Lapira og Wycliffe Juma Oluoch med et glitrende samspill foran Løv-Hams mål. Det resulterte i en etterlengtet scoring for Oluoch.

Etter hjemmelagets flere bytter i 2.omgang fikk Nybergsund ny kraft og kjempet for en scoring helt til siste minutt.

Trond Amundsen

Løv Hams trener Trond Amundsen var glad laget klarte å berge i land tre poeng.

Løv-Ham-trener Trond Amundsen fryktet ved flere anledninger en utligning.

- Etter 2-1 scoringen satte Nybergsund et bra trøkk på oss, de beholdt ballen mye og lempet inn flere farlige baller. Vi hadde mange slitne folk utpå, men burde likevel ha stoppet flere av Nybergsunds sjanser.

Løv-Ham-treneren syntes likevel seieren var fortjent og ser nå, på tross av en dårlig start, lyst på resten av sesongen etter lagets andre seier.