Hopp til innhold

Takket nei til Brann

Avslo kontraktsforslaget.

Erlend Hanstveit er i nye forhandlinger med Brann
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

- Det er synd, men vi har prøvd lenge, men ikke klart å komme i mål. Det må vi respektere, sier sporstlig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen til NRK Hordaland.

Denne uken har Brann forhandlet med venstrebacken, som har over ti sesonger bak seg i bergensklubben. Nå er det trolig slutt, for tidligere i uken krevde Brann-trener Steinar Nilsen endelig svar fra Hanstveit innen uken.

Lørdag kom svaret, og det var negativt.

- Erlend har hele tiden hatt et ønske om å komme seg ut, det har vært viktig for han. Vi har ikke problemer med å forstå valget, og ønsker han lykke til, sier Brunn-Hanssen.

Bergens Tidende skriver i dag at Vålerenga er interessert i spilleren, men til klubbens hjemmeside vil Hanstveit ikke si noe om hvilke alternativer han har.

Planen til Brann var å bruke spilleren som midtstopper, nå som klubben har hentet venstreback Bjørnar Holmvik fra Stabæk. Nå vil Brann trolig bruke de neste ukene til å se seg om etter en erstatter.

- Vi er ikke dårlig besatt på midtstopperplass, men vi kommer nok til å jobbe med alternative ting, sier den sportslige lederen.

Det har ikke lyktes NRK Hordaland å komme i kontakt med Erlend Hanstveit lørdag.

Les: Forhandler med Brann | Aktuell for Stabæk | Misfornøyd med lønnen