Hopp til innhold

Publikum svikter topplaget Brann

Brann ligger an til medalje og cupfinale - uten at det lokker publikum til hjemmekampene. Nå vil de finne ut hvorfor.

Glissent på Brann stadion

GLISSENT: Lite tilskuere da Odd Grenland besøkte Brann stadion 30. juni. Til kveldens toppkamp mot Tromsø er 10.300 billetter solgt.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

I kveld møter rødtrøyene Tromsø hjemme på Brann stadion, men kun 9.700 hadde torsdag kveld langt sikret seg billett til toppoppgjøret.

Fredag formiddag har salgstallet krøpet opp til 10.300.

Dag Frode Algrøy

VIL HA SVAR: Branns salgssjef Dag Frode Algrøy vurderer å sette i gang en spørreundersøkelse for å finne ut hvorfor så få kjøper Brann-billetter.

Foto: Inger Åse Skage / NRK

Brann skjønner det ikke

Klubben kan ikke selv forstå hva de gjør galt.

– Vi er veldig usikre på dette akkurat nå. Vi hadde håpet på et mye større oppmøte nå som vi kjemper om medaljer, sier salgssjef i Brann, Dag Frode Algrøy.

For som han sier: Brann har medalje i sikte både i serie og cup. I Eliteserien ligger Brann på bronseplass - rett bak Tromsø - og er bare en seier mot Fredrikstad unna å spille cupfinale.

Vil undersøke publikumssvikten

Likevel svikter publikum, og nå venter Brann på svarene i en markedsundersøkelse. Den skal forhåpentligvis si noe om hvorfor publikum uteblir.

– Hvis ikke den gir oss gode nok svar, så vurderer vi sterkt å sette i gang en egen spørreundersøkelse i vårt primærmarked. For dette er litt forunderlig, sier Algrøy.

Hvorfor går ikke flere av oss på Brann-kamp? Si din mening i kommentarfeltet under.