Hopp til innhold

Sparkes han tilbake til Brann?

Bookmaker har satt opp et eget oddsspill på om Martin Andresen kommer tilbake til Brann.

Martin Andresen
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Hos Betsson raser oddsene på at Vålerenga-manager, Martin Andresen, får sparken. De har også satt opp et eget oddsspill på om Andresen kommer tilbake til Brann. Samtidig er Rosenborg skyhøye favoritter til å vinne Eliteserien.

- Snakk om dager

- Vår erfaring tilsier at når en trener mister tilliten blant spillerne, tar det ikke lang tid før han også mister klubbstyrets tillit, sier oddssetter i Betsson Terje Jahn. Når Vålerenga i tillegg møter seriemesterfavoritt, Rosenborg, i første serierunde tror vi det kun er snakk om dager før Martin Andresen sparkes.

Skulle Martin Andresen bli den første treneren som mister jobben, får oddsspillerne kun 1,85 ganger innsatsen tilbake igjen. Til sammenligning er oddsene på Strømsgodset- trener Ronny Deila 7,0, Brann-trener Steinar Nilsen 26,0 og Stabæk-trener Jan Jönsson 76,0.

Troen på at Martin Andresen vender tilbake til Brann er derimot liten. Skulle han igjen ble ansatt i klubben innen 1. januar 2010, får spillerne hele 50 ganger innsatsen tilbake i odds.

- Vanskelig å tippe

Som seriemester er Rosenborg klar favoritt, og oddsene for RBK-gull er kun på 3,00. De nærmeste utfordrerne blir i følge Betsson, Stabæk, Brann og Viking med odds på henholdsvis 4,75 og 8,50. Skulle Sandefjord sensasjonelt gå til topps får spillerne hele 200 ganger innsatsen tilbake i odds, og sitter igjen med 20 000 kroner om de satser en hundrelapp.

- Rosenborg har styrket laget, beholdt stjernespillerne fra i fjor og har vinnertradisjoner, sier Terje Jahn. Likevel har de senere årene vist oss at Eliteserien er en av toppseriene som er vanskeligst å tippe i hele Europa, så her kan alt skje avslutter han.