Hopp til innhold

Jääger på vei til Rekdals favorittklubb?

Mye tyder på at Kjetil Rekdals favorittklubb, Leeds, har kastet sine øyne på AaFK's tidligere back Enar Jääger.

Video Enar Jääger har aldri scoret fra så langt hold

Enar Jääger kan være på veg til Leeds.

Foto: NRK

Det har ikke kommet noen offisiell bekreftelse fra Leeds ennå. Men en rekke spor på nettet viser at en overgang kan være nært forestående.

Avisen Daily Express skriver i dag at Leeds skal være i ferd med å kapre Jääger foran snuten på Rangers. De skriver at de skal være kjent med at Leeds-sjef Simon Grayson vil hente Jääger til Elland Road denne uken.

Har trent med Rangers

Enar Jääger har spilt solid på backplass i Aalesund, bare avbrutt av et kort og ikke helt vellykket opphold i italienske Ascoli.

De siste ukene har Enar Jääger trent med Rangers, og venter på et bud fra klubbens manager Ally McCoist. Etter det Daily Express skriver, har ikke Jääger hørt fra Rangers siden sist onsdag. Dette skal ha fått Grayson i Leeds til å flagge et ønske om å se nærmere på Jääger.

Lagt ut på Wikipedia

Onsdag formiddag skriver også Enar Jäägers Wikipedia-side at kontrakten med Leeds ble undertegnet i går, 24. januar. Kontrakten skal være på to og et halvt år, og kommer til å bli offentliggjort den 31. januar. Denne siden er imidlertid redigerbar for alle, og opplysningene er ikke verifisert.