Hopp til innhold

M&R 2012

Sommaren er her og vi vil gjerne vite korleis den artar seg rundtom i fylket .... Send bileta du vil dele med andre til mr@nrk.no Bileta kan også bli brukte i konkurransen
"Kva(r) er dette?" Har du motiv som passar til konkurransen så send inn bidraget til same adresse! Du finn konkurransen på forsida vår, øverst i høgre marg.

Arkiv

Juni 2012

Mai 2012

April 2012

Mars 2012

Februar 2012

Januar 2012

M&R 2011

M&R 2010

Send oss bilete

Adressa du sender bileta til er mr@nrk.no

Alle bileta som blir lagt ut på nettet blir kreditert med fotografens namn. Bileta skal berre brukast på NRKs nettsider og mobiltelefontilbod basert på nettsidene, og NRK skal ikkje la andre få bruke bilda. Bileta kan også bli brukte i TV-sendingane til NRK Møre og Romsdal og i TV-sendingar på riksnettet der innslag frå NRK Møre og Romsdal blir brukte.

Format

Vi vil gjerne ha tilsendt bileta med så god kvalitet som mogleg.
Bileta blir presentert på nettet i eit av tre format: Eit breiddeformat (16/9), eit høgdeformat (3/4) og eit kvadratisk format. Vi må tilpasse alle bileta til eitt av dei tre formata.

Opplysningar til bileta

Vi ber om at det med bileta følgjer med opplysningar om kva/kven som er på biletet, kvar og i kva kommune det er tatt, og kven som er fotograf. Vi tek gjerne imot forslag til bilettekst.
Dersom det er barn med på bileta, ber vi om ei stadfesting på at føresette er informert om at bileta er sende til oss.