skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Solbakken klar allerede mandag

Bjarne Solbakken slapp heldig fra uhellet på volleyballtreningen lørdag. Han tråkket over, men ikke verre enn at han er på ski igjen allerede mandag.

Publisert 23.01.2005 17:41.

Det ser og kjennes veldig bra ut. Selvsagt er beinet litt sårt, men jeg kom under god behandling med en gang i treningslokalet, og det var viktig, for dersom jeg ikke hadde fått tapet og iset ned skaden med en gang, ville nok ikke ankelen sett særlig bra ut nå, sa Bjarne Solbakken til NTB i Kitzbuhel søndag.

Han fulgte det begredelige slalåmrennet fra TV-skjermen.

Oppgitt

Da jeg tråkket over ble jeg temmelig oppgitt. Jeg visste jo ikke hvor alvorlig dette var, for jeg har aldri tråkket over så kraftig noen gang.

Det er skjedd veldig mye med meg i år, så jeg tenkte at dette var en hendelse i rekken av veldig mange uheldige ting for mitt vedkommende, sa Stranda-løperen.

Han er i godt humør tross alt, for det ser ikke ut som om overtråkket er noe han kommer til å slite med lenge.

Prøvde skistøvlene

Allerede søndag prøvde han å ta på seg skistøvlene, og mandag er det meningen at han skal prøve seg på ski igjen.

Han kommer ikke til å kjøre mandagens utsatte super-G-renn i Kitzbuhel, men regner med at han trenger et par dager på å komme seg.

Det skulle ikke være noen fare med VM-starten i Bormio, der det kjøres super-G allerede kommende lørdag.

Jeg bør absolutt være klar til VM. Det ser i hvert fall slik ut nå, sa Solbakken.

Han blir i Kitzbuhel sammen med de andre fartskjørerne til etter mandagens super-G-renn. Da reiser laget til hemmelig sted i Mellom-Europa for å gjøre unna de siste hektiske VM-forberedelsene. Fredag er laget på plass i Bormio etter at selve VM-uttaket blir gjort offisielt onsdag. (©NTB)



 
10 SISTE FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
5 SISTE SPORT FRÅ NRK MØRE OG ROMSDAL
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no