skilleVæret enkelskilleSendingene i Troms og Finnmarkskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55
 

Knoll og Tott blir i Tromsø

Vi blir i Tromsø. Det svarte Morten og Lars Iver da de i dag møtte fotballinteresserte lesere her på nrk.no. Flere hundre spørsmål strømmet inn til to av de som gjorde seg bemerket da Rosenborg ble knust mandag.
Les svarene her

Publisert 06.05.2004 09:37. Oppdatert 12.05.2004 08:14.
Morten Gamst Pedersen og Lars Iver Strand.
De fikk spørsmål om det meste, de to Tromsøspillerne som møtte fansen her på våre nettsider. Jentene i Kroken i Tromsø lurte på når de kommer på trenings hos dem, mange spurte om proffplaner og fra Franrike fikk de skryt for gårdagens kamp. Det er ingen tvil om at de var to ettertraktede spillere som svart i to arbeidssomme timer.

Vadsøgutt

Morten Gamst Pedersen er fra Vadsø. Han kom til Tromsø foran 2000 sesongen. Han har tidligere spilt for Norild og Polarstjernen. Gamst'n har spilt på U21-landslaget, og da Åge Hareide ble ny landslagssjef ble Morten hentet opp på A-landslaget. I siste landskamp mot Russland trakk flere kommentatorer fram Gamst'n som en som utmerket seg mest i kampen.

Porsangers mest populære

Lars Iver Strand ble oppdaget av en av heltene fra cupfinalen i 1986. Nils Solstad trente Porsanger for noen år siden, og gjennom sitt kontaktnett ble han oppmerksom på "Iver". Han anbefalte porsangergutten til TIL, og i 2000 flyttet Lars Iver til Tromsø - faktisk bodde han de første årene hjemme hos familien til Morten Gamst Pedersen. Flere gode innhopp gjorde publikum oppmerksom på "Iver", og denne våren har han etablert seg på 11-eren.


LENKER
Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 

Aktuelle saker

Aktuelle bildegalleri

Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no