skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Knivdrap i Nordreisa

En 17 år gammel gutt døde onsdag ettermiddag etter at han ble stukket med kniv av en medelev. En 16 år gammel gutt blir siktet for forsettlig drap.

Publisert 14.11.2001 14:58.
Begge guttene er fra Somalia, og bodde på Storslett. Drapet skjedde i et klasserom på Nordreisa videregående skole ved 13-tiden onsdagf. De to guttene var alene i rommet da knivstikkingen skjedde. Den skadde gutten kom seg ut av klasserommet, men døde på skolens bibliotek. Motivet for knivstikkingen er ikke kjent. Den arresterte 16-åringe skal avhøres i kveld.

De to somaliske ungdommene var ikke elever ved Nordreisa videregående skole, men deltok i norskopplæring via Flomstad voksenopplæringssenter.

I ettermiddag har de ansatte og elever ved Nordreisa videregående skole deltatt i møter med skolens ledelse og kommunens kriseteam.

Rektor Mikkel Anders Bongo ved Nordreisa Videregående skole sier til NRK Troms at hendelsen har gått sterkt inn på elever og ansatte. Det vil være folk til stede på skolen utover kvelden for å gi informasjoner til alle som har behov for det.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no