skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 
Morgenavvikler Elisabeth Brun:

Vil vekkes på seilbåt i Stillehavet

Som et utpreget B-menneske av natur må jeg helgardere meg for å klare å komme meg opp klokka 04:00 de dagene jeg har morgensending. Når jeg legger meg kvelden før (helst sånn i halv ti tida) gjør jeg avtaler med både Vekkeradioen og vekkeklokka, samt Frøken Ur i Telenor.

Publisert 29.04.2002 13:04.
Skrevet av Elisabeth Bruun

Når tiden så er inne for å rive seg løs fra Ole Blund, starter spetakkelet med gjentatte hissige tit-tit-tit fra vekkerklokka mi på slaget fire. Det betyr - oversatt fra vekkelokkespråket - nå-kan-du-ligge-litt-til-frem-til-kvart-over-faktisk. Med andre ord er det ikke vekkerkloka som må ta den hardeste støyten. Da er det værre med Vekkeradioen som har den umulige jobben - å forvandle meg fra søvndrukken til duggfrisk klokka 04:15, noe den gjør med lett taffelmusikk fra NRK nattradio. Jeg er svært takknemlig for at Death Metal ikke forekommer der.

Og dersom alt dette mot formodning skulle slå feil, har jeg avtalt at Frøken Ur ringer meg klokka 04:30. Da er det nemlig tid for å krype som en krokrygget neandertaler inn i dusjen. .

Likevel - det skal være sagt at etter en times tid med youghurt og koffein - stortrives jeg på mårran. Da er dagens traumer glemt.

Men selvfølgelig - aller helst skulle jeg ønske at jeg ble lokket ut av søvnen i alminnelig tid (kl 11:00) av klukkende bølgeskvulp og en lett sommerbris....på en seilbåt i Stillehavet.


Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no