skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Ber budgiver vente

Breiviknes fort
Breiviknes fort
Skifte Eiendom har fått inn et reelt bud på Breiviknes fort i Tromsø, men ber nå budgiveren om å forlenge fristen til over sommeren. Årsaken er bråket som har oppstått om salg av Forsvarets kystfort.

Av Nina Einem. Publisert 13.07.2004 13:28. Oppdatert 13.07.2004 16:23.
Skifte kommer nå på nytt til å gå i dialog med Tromsø kommune om å kjøpe fortet, sier direktør Sverre Tiltnes i Skifte, som er endel av Forsvarsbygg. Tiltnes sier kommunen tidligere ikke har vist interesse for å kjøpe det, men at reaksjonene den siste tiden gjør at de ønsker å gå en ny runde med kommunen. - Vi har fått endel nye signaler fra kommunen som vi må avklare, sier Tiltnes.

Sverre Tiltnes

Har aktuelle kjøpere

Det var stor interesse for Breiviknes fort da det var visning der i forrige uke. Skifte sier de har fått inn bud på eiendommen. Nå ber de budgiveren om å forlenge fristen sin slik at Skifte kan gå i dialog med Tromsø kommune om et eventuelt kjøp.

Kjøpere skeptiske etter bråk

Deler av markedet har reagert negativt på bråket rundt Forsvarets salg av kysteiendommer. Flere potensielle kjøpere er redd for å havne i en vanskelig situasjon dersom de byr på eiendommene. Politikere har reagert kraftig på at blant andre Breiviknes Fort i Tromsø er lagt ut til salg til høystbydende. De mener eiendommene må tilbakeføres til allmenheten, og ikke til private eiere.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no