skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

- Merkelig at NSSR ikke trenger båter

Tidligere reder og bidragsyter til Redningsselskapet Petter Sundt syns det er uforståelig at redningsselskapet ikke har bruk for flere båter. Flere redere vurderer å trekke tilbud om nye båter på grunn av uroen i selskapet.

Publisert 29.09.2005 17:16.
Av Øystein Antonsen og Laila Lanes

Petter Sundt har gitt navnet til den nye typen fartøyer som Redningsselskapet nå er i ferd med å anskaffe seg. Ex-rederen, som er medeier i 34 hoteller i Sverige og Nord-Europa, har tidligere gitt et fartøy til Redningsselskapet.

Han reagerer på at generalsekretær Monica Kristensen Solås sier de har nok båter og kan unnvære det nye fartøyet som skipsmekler Hans Herman Horn vil finansiere. Kristensen Solås sa til NRK Troms og Finnmark i morrest at de har fått skøyte nummer ni og ligger langt foran planen når det gjelder utskifting av skøyter.

Sundt reagerer på at Redningsselskapet ikke har bruk for flere båter.
- Det syns jeg er ganske rystende å høre, det stiller jeg meg uforstående til, sier han. Også Sundt har lovet en ny båt til selskapet.

- Det er trist for selskapet og skader givergleden for det store publikum som holder liv i Redningsselskdapet, sier Petter Sundt.


Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no