skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Hastemøter i Redningsselskapet

Den tilspissede situasjonen i Redningsselskapet tas opp på hastemøter i både landsrådet og sentralstyret i morgen. Her skal Datatilsynets anmeldelse av selskapet under lupen.

Publisert 05.10.2005 08:14. Oppdatert 05.10.2005 08:30.
Av: Marit Eilertsen

Aldri før har det blitt kalt inn til landsrådsmøte i Redningsselskapet på så kort varsel. Det sier leder i landsrådet, Nils Kristian Bang til NRK. Utover det vil han ikke kommentere møtet, men utsagnet viser hvor alvorlig situasjonen er. En ringerunde viser at de to nordligste distriktsstyrene fremdeles mener ledelsen må trekke seg. Nordland har fortsatt har tillit til ledelsen, mens resten av distriktsstyrene i Redningsselskapet er lite lystne på å snakke om saka før torsdag.

Vurderer å trekke seg

Både sentralstyret og landsrådsmøtet kommer til å diskutere Datatilsynets anmeldelse av Redningsselskapet. I tillegg skal sentralstyret konstituere ny generalsekretær i Monica Kristensen Solås sitt sykefravær. Også flere skipsrederes krav om å få nedsatt et uavhengig utvalg som skal granske selskapet tas opp på møtene, sier president Magnus Stangeland.

Så gjenstår det å se om landsrådsmøtet, som består av alle distriktslederne, på møtet i morgen oppfordrer presidenten til å trekke seg eller om de har fortsatt tillit. Magnus Stangeland er i alle fall klar til å trekke seg fra sitt verv dersom han blir oppfordra til det av landsrådet i morgen.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no