skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Skjebnedag for Redningsselskapet

Striden i Redningsselskapet kan bli avklart i dag. Sentralstyret møtes klokka 10 for blant anna å avgjøre framtida for generalsekretær Monica Kristensen Solås.
Men flere av de ansatte kan ikke leve med at Solås kommer tilbake som generalsekretær, sier tillitsvalgt for de landansatte, Ingar Bie.

Publisert 06.12.2005 06:49. Oppdatert 06.12.2005 08:10.

De tilsatte har støtte i halve sentralstyret. Styret er nemlig delt på midten i synet på om generalsekretær Monica Kristensen Solås bør komme tilbake til organisasjonen eller ikke. Solås er suspendert fra stillinga til og med i dag, etter bråket som oppsto da det kom fram at ledelsen hadde lest e-posten til de ansatte.



Suspendert

E-postbråket starta for rundt to måneder sia, og etter noen uker sykmelding kom Solås tilbake til jobben. Da ble hun suspendert fra stillinga fordi det ble oppdaga flere tilfeller av datasnoking.

Endra syn

Den siste uka har flertallet i landsrådet, som er organisasjonens øverste organ, tatt til orde for at det heller er president Magnus Stangeland som bør trekke seg. Dette har Stangeland så langt avvist, og det er derfor venta høy temperatur når sentralstyret møtes i dag.


Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no