skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

– Et år uten arbeidsglede

Det sier Jorunn Nilsen som er distriktsstyreleder for Redningsselskapet i Troms. Hun sier konfliktene har gått hardt utover henne og de mellom 30 og 40 lokallagene hun har under seg.

Publisert 07.12.2005 11:06. Oppdatert 07.12.2005 11:26.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Robert Greiner

- Det har vært helt forferdelig. Vi har ikke hatt noen arbeidsglede i det hele tatt, forteller Nilsen.

Vel ett år har gått med offentlige stridigheter i Redningsselskapet med sterke fronter mellom generalsekretær Monica Kristensen Solås og flere ansatte.

I kjølvannet av stridighetene er regionleder Arild Braathen avskjediget etter påstand om underslag. Datatilsynet har gransket Kristensen Solås sin lesing av ansattes epost, sykefraværet har økt, frivillige er demotiverte og tunge bidragsgytere har truet med å trekke støtten dersom det ikke ble ryddet opp. I front for stridighetene mot ledelsen, Jorunn Nilsen.

- Det har vært veldig tungt. Man har sittet i møter og blitt så utslitt av alt det man har hørt. Og dette er hva jeg føler, hvordan har det ikke da vært for de som har stått midt i det, spør Nilsen seg.

I går kulimiterte stridighetene med at Arild Braathen ble frikjent for underslag, Monica Kristensen Solås mister jobben og hele styret i Redningsselskapet går av. Men blir det med dette ro i selskapet? Det har Nilsen tro på.

- Man kan ikke lege slike sår på et øyeblikk, men vi er på vei til å gjøre noe som er riktig. Jeg tror det skal gå den rette veien, og jeg håper vi om ikke alt for lenge kan kjenne den gleden som vi hadde av å jobbe i Redningsselskapet, som vi var så glad i, forteller hun.



Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no