Hopp til innhold

Selger seg selv for TV-aksjonen

Du kan få lov til å være programleder hos NRK Trøndelags morgensending på P1

Morten Karlsen og Tom Erik Sørensen

Svigermors drøm. Hvor mye vil du betale for tre timer med sjarmørene Morten Karlsen (t.v.) og Tom Erik Sørensen (t.h.)

Foto: Arne Kristian Gansmo / NRK

Har du drømt om å være programleder på radio? Går du med et brennende engasjement for noe? Eller vil du bare ha en artig dag hos NRK Trøndelag? Nå har du muligheten og samtidig bidra til et godt formål.

Du kan legge inn bud på programlederjobben på QXL.no sin auksjonsside for TV-aksjonen.

Tre timer direkte radio

Tom Erik Sørensen og Morten Karlsen er NRK Trøndelags morgenfugler. Fem dager i uka står de opp grytidlig for å gi Trøndelag en oppdatert og trivelig start på dagen.

I forbindelse med årets tv-aksjon ønsker de seg en medprogramleder. Derfor aksjonerer NRK Trøndelag bort muligheten til å være programleder sammen med Tom Erik og Morten i tre timer på morgenen.

– Vi tar imot alle bud. TV-aksjonen er en god sak og det er et fabelaktig tema. Så får det bare være at vi risikerer å få en alvorlig påminnelse om hvor liten markedsverdi vi har, humrer Tom Erik Sørensen.

Årets TV-aksjon går til Norsk Folkehjelp og kampen mot landminer og klasevåpen.

Saken fortsetter under bildet

Minerydding i Sør-Sudan

I verdens nyeste land, Sør-Sudan, er miner et problem etter flere år med krig.

Foto: Jørn Norstrøm / NRK

Morgenfugl

Morgensendingen til NRK Trøndelag går i fra NRKs lokaler på Tyholt i Trondheim. Sendingen går fra klokken 06 til 09. Vanligvis har sendingen kun én programleder, men under denne sendingen vil det bli tre.

– Den som byr mest slipper å hente kaffe. Det fikser vi. Men vi tar selvfølgelig av oss alle de gode nyhetene, så får gjesteprogramlederen ta seg av de dårlige, sier Morten Karlsen med et lurt smil.

Det eneste kriteriet de to programlederne stiller til sin medprogramleder er at vedkommende er på plass på Tyholt før sending.

– Vi lover å stille nydusjet, nykammet og veldig sjarmerende, sier Tom Erik.

Flere rariteter

Når de to programlederne aksjonerer bort en programlederstilling, så føyer det seg inn i rekken av ting som aksjoneres bort til inntekt for TV-aksjonen. Av andre ting som auksjoneres bort er bl.a. et kræsjkurs i utenrikspolitikk med Jonas Gahr Støre, sæd fra en av norges beste travester eller en av gulljakkene fra ski-VM.

Se andre ting som auksjoneres bort i forbindelse med innsamlingsaksjonen

Så er du, din organisasjon eller bedrift, interessert i en morgen litt utenom det vanlige. Så kan du altså komme med bud HER

– Det er klart at vi tar ei sending en morgen det passer for oss alle tre. Det passer stort sett hele tiden for oss, sier de to programlederene.

Dersom du vil ha jobben som medprogramleder sammen med Morten og Tom Erik finner du auksjonen her.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.