Oppskriftsmessig seier

Det var divisjonsforskjell på lagene i sesongens siste seriekamp i Idrettparken. Randaberg var totalt sjanseløse mot Ranheim.

Ranheim herjet med Randaberg

Hele første omgang var en sammenhengende kanonade av sjanser, cornere og dødballer på Randabergs banehalvdel, men Ranheim slet med å få hull på byllen.

Sterke redninger av Olav Dalen og svake avslutninger fra Ranheim holdt bortelaget inne i kampen på nærmest mirakuløst vis.

Fire minutter ut i andre omgang brast likevel dikene for Randaberg. Stian Tunge fikk sitt andre gule kort og tidlig dusj for hands.

Jo Sondre Aas satte straffen midt i mål.

Enveiskjøringen fortsatte, men det skortet på avslutningsferdighetene for hjemmelaget - sjanse på sjanse ble sløst vekk.

Et kvarter ut i 2. omgang var de faktisk nær ved å gi fra seg ledelsen også, da Randabergs Christer Håland ble spilt igjennom på en kontring. Men Håland rotet bort Randabergs eneste sjanse i kampen.

Etter sytti minutter fikk endelig toppscorerkandidat Aas stokket føttene riktig. På forbilledlig vis styrte han ballen i nettaket på direkten. Aas sekstende scoring for sesongen.

Like før slutt satte Mads Reginiussen nok en spiker i den fra før gjenspikrede Randabergkista. Bak et utspilt forsvar skle han inn 3-0 etter et innlegg som kom fra Stilson via stolpen.