Hopp til innhold

Jakter ransmenn i Porsgrunn

To personer med finlandshetter ranet en bensinstasjon ved 05-tiden torsdag morgen. Politiet har nå sikret seg overvåkingsbildene fra stedet.

Ran av shell i jernbanegata i Porsgrunn

Politipatruljer leiter etter ransmennene i Grenland.

Foto: Anita Moland / NRK

Siste: Ingen er så langt tatt for ranet.

Ransmennene skal ha kommet seg inn gjennom en serveringsluke på Shellstasjonen i Jernbanegata.

– Det har gått bra med betjeningen, men det er selvfølgelig en traumatisk opplevelse å bli truet og ranet på denne måten, sier operasjonsleder Aadne Røilid ved Telemark politidistrikt til Nrk.no.

Ran på bensinstasjon i Porsgrunn

To personer skal ha fått med seg penger og tobakk under ranet.

Foto: Anita Moland / NRK

Betjeningen har fortalt politiet at ransmennene truet med en kniv. De fikk med seg et mindre pengebeløp fra kassa og tobakksvarer.

Videobilder

Politipatrjuljer med hunder har i formiddag lett etter ranerne.

– Vi er ikke fysisk ute ennå, men etterforsker saken på andre måter, sier operasjonsleder Erik Nordal til NRK.no ved 09.30-tiden.

Operasjonsleder Røilid opplyser at den ene av mennene er lav og litt lubben. Han hadde på seg sort hettegenser, mørke bukser og hvite joggesko. Denne mannen snakker gebrokkent norsk.

Den andre mannen er høy og tynn. Han hadde på seg en grå eller blå olabukse og en synlig stripete boksershorts under olabuksa.

Har sett bilder

Shellstasjonen er videoovervåket, og politiet går nå igjennom opptakene.

– Vi har sikret oss bilder og video, samtidig som vi snakker med folk i området. Vi har flere spor å gå etter, men jeg vil ikke gå noe mer inn på det, sier politioverbetjent Tommy Østland til NRK.no.

Politiet ber publikum ringe politiet på 02800 hvis de har sett disse personene i området rundt jernbanestasjonen i Porsgrunn.

Politiet fikk melding om ranet klokka 05.04.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Flere nyheter fra NRK Vestfold og Telemark