Hopp til innhold

Drapet i Larvik kan være hevn

Drapet i Larvik natt til mandag kan ha vært hevn for et personlig forhold, tror politiet.

Drap Larvik

Politiets teori etter drapet i Larvik natt til mandag er at dette kan være et hevnoppgjør.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

En av teoriene politiet jobber etter er at en siktet 20-åring drepte 35-åringen av personlige årsaker. 20-åringen ville hevne en annen, skriver Østlands-Posten.

Politiinspektør Magnar Pedersen ved Larvik politistasjon opplyser at de tre siktede, 20-åringen fra Sandefjord, en 20-årig mann fra Larvik og en 21-årig kvinne fra Larvik, ble avhørt mandag kveld. Alle tre nekter straffskyld.

Politiet vil ta stilling til fengsling tirsdag. Da vil de også vurdere statusen til de siktede. Alle tre er siktet for forsettlig drap, eller medvirkning til dette.

Skal ha blitt skutt i ryggen

Den drepte 35-åringen fra Sandefjord ble funnet liggende i bare undertøyet utenfor en bensinstasjon ved Holms motell i Larvik natt til mandag. Mannen skal ha blitt skutt i ryggen. Våpenet var fortsatt ikke funnet mandag kveld.

Både Larvik og Sandefjord kommune, benytter Holms motell som en løsning for midlertidig bosted for kriminelle og andre som har behov for hjelp fra et offentlige for å ha tak over hodet.

Den drepte var en kjenning av politiet og er straffedømt en rekke ganger. De to siktede mennene tilhører også et belastet kriminelt miljø.

Kripos ankommer åstedet der en mann i 30-årene fra Vestfold ble skutt og drept natt til mandag.

SE VIDEO:Her kommer Kripos til drapsstedet i Larvik

Utelukker ikke flere pågripelser

Pedersen sier at selv om de har pågrepet tre personer i saken, utelukker ikke politiet at flere personer kan ha hatt noe med drapet å gjøre.

– Vi utelukker ikke flere pågripelser i saken, sier han.

Politiet ønsker derfor fortsatt tips i saken.

– Vi er svært interessert i tips og opplysninger om bevegelser i området ved Holms mellom klokken 02 og klokken 04 natt til mandag, sier Pedersen.