Hopp til innhold

Lav interesse for FFK-Stabæk

Til tross for lovnad om fotballfest, er det kun solgt 4000 billetter til FFK-kampen i kveld.

Ny Fredrikstad stadion
Foto: MMS-foto: Stephan Reis / NRK

Billettansvarlig i Fredrikstad Fotball Hanne Raae-Hermansen, klubb er ikke helt fornøyd med forhåndssalget

– Det hadde vært moro om vi innfridde budsjettet vi satt i februar på 7000 festglade tilskuere, sier hun til NRK.

– Vi står fast

Klubben har gått på flere tap i årets sesong. Men klubbstyret står ved sin langsiktige satsing, skriver de i en pressemelding.

– Når de sportslige resultatene lar vente på seg, ja da blir Fredrikstad-publikummet utålmodige. Og mange er de som har stilt seg spørsmålet om ledelsen har nok is i magen til å følge opp sin langsiktige satsing.

– Før det som forhåpentligvis blir en hyggelig fotballfest med hjemmekamp på Fredrikstad stadion 16 mai, avfeier klubben enhver tvil: Vi står fast ved vår langsiktige satsing.

– Rykker opp for å bli

Til tross for at resultatene ikke har vært på topp, støtter klubbsyret trenerne fullt ut. De skal nå jobbe for å bygge opp et godt samarbeid med de andre klubbene i området.

– Trenerteamet med hovedtrener Lars Bakkerud i spissen kan derfor trygt arbeide videre med det prosjektet som er påbegynt. Vellykket bruk av lokale talenter i både serie og cupkamper denne sesongen er spennende signaler om at satsingen er riktig og viktig, står det i pressemeldingen.

– Skal FFK rykke opp så skal det være for å bli. Det er nettopp derfor den langsiktige satsingen ble vedtatt, og skal en nå målet må en stå ved den. Så får opprykket komme når laget og organisasjonen er klar for det. Og ikke minst: Klar for å bli der.