Hopp til innhold

- Vi var det beste laget

- Vi var det beste laget og vi hadde kanskje 10-15 målsjanser, mens Moss bare hadde 2, sukket FFK-trener Tom Freddy Aune etter 1-1 mot Moss.

Fredrikstad-trener Tom Freddy Aune

Fredrikstad-trener, Tom Freddy Aune, var lite fornøyd med resultatet i søndagens kamp.

Foto: Cecilie Lund / NRK

Ettersom Fredrikstad vant 5-2 over Moss på Melløs tidligere i år, var det mye som lå til rette for nok en FFK-seier. Slik ble det altså ikke. Moss forsvarte seg godt gjennom hele kampen, og Thomas Klaussen gjør FFK-spillerne frustrerte ved å sende Mossingene opp i ledelsen, to minutter ut i 2. omgang.

LES OGSÅ:

Skuffet Aune

Etter 85 minutter var spilt skaffer Celso Borges seg et straffespark, og setter den selv i mål. Dermed blir det poengdeling på Fredrikstad stadion, noe Tom Freddy Aune ikke var fornøyd med.

Celso Borges, Fredrikstad FK

Celso Borges utliknet på et straffespark like før slutt, og sørget for at det ble poengdeling på Fredrikstad stadion.

Foto: Birger Kjølberg / NRK

- Vi var ikke dødlige nok i den siste delen av kampen, og klarer dermed ikke å score flere mål. Det er viktig å ikke slippe inn mål, slik at det målet vi scorer på slutten er et matchvinner-mål, og ikke et utlikningsmål, sukker han etter kampslutt.

God mossekeeper

På den andre siden, var MFK-spillerne godt fornøyde med ett poeng. Noe assistenttrener, Joakim Klæboe, også var.

- Det var viktig for oss å få poeng. I dag hadde vi en veldig god keeper og et godt sammenspilt lag som kjempet godt sammen. FFK slipper litt for lett til enkelte ganger og skaper litt for mange målsjanser, men vi slipper allikevel bare inn ett mål, forteller Klæboe.

Nesten som seier

Målscorer for Moss, Thomas Klaussen, mente at kampen nesten var som en seier.

- Selv om vi får en i fleisen mot slutten av kampen, er dette nesten så godt som seier. Nå har vi en god rekke med hjemmekamper fremover, og det er der vi er best, så jeg er nesten sikker på at vi berger plassen i 1. divisjon, sier han.

- Vi er for gode til å rykke ned, avslutter Klaussen med et smil om munnen.

Thomas Klaussen, Moss FK

Thomas Klaussen scoret Moss sitt mål, og var strålende fornøyd med resultatet, til tross for poengdeling.

Foto: NRK / NRK