Hopp til innhold

Kevin Duré kan være ute resten av sesongen

Fredrikstads midtstopper Kevin Duré kan bli nødt til å opereres for en korsbåndskade.

Kevin Durè

Kevin Duré kan ha røket korsbåndet i kneet.

Foto: www.fredrikstadfk.no/Showfabrikken.no

Den 19 år gamle bergenseren ble skadet under Fredrikstads kamp mot Sandnes Ulf forrige helg.

Nå viser bildene fra MR-undersøkelsen av kneet at korsbåndet er delvis eller helt avrevet. Det kan i verste fall bety operasjon og flere måneder på sidelinjen.

– Hvis det blir operasjon, så ryker resten av sesongen. Det blir veldig kjedelig. Men hvis det bare er en liten rift, så blir det bare et par uker, sier Duré til NRK.no.

Det kan fremdeles vise seg at skaden kan bli leget i løpet av uker. Forsvarsspilleren venter fremdeles på nye beskjeder om skaden.

– Jeg skulle få beskjed så fort som mulig, sier han.

Har 14-15 friske spillere

FFK-trener Tom Freddy Aune

FFK-trener Tom Freddy Aune har en tropp med mange skader.

Foto: Vidar Tangerud / NRK

Fra før er Jørgen Horn ute med en langvarig kneskade. Også Hans Erik Ramberg, Thomas Holm og Simen Rafn er ute med skader.

– Jeg kunne bare ha fortsatt å ramse opp. Jørgen er ute og vi har ikke fått noen klarhet i hvor lenge han kan være ute. Nå har vi veldig mange skader, og to-tre av dem er langvarige. Vi har det vi har, og akkurat nå er det 14–15 friske spillere, sier hovedtrener Tom Freddy Aune.

– Nå er overgangsvinduet stengt og da er det ikke så mye vi får gjort. Vi har allerede lånt Daniel Berntsen fra Rosenborg, og det er ikke lett å få lånt noen nye.

Duré tror at det kan bli vanskelig for FFK med flere forsvarsspillere ute med skade.

– Vi har ikke altfor mange forsvarsspillere, så det blir nok litt vanskeligere når to stykker nå er ute med langtidsskader.