Hopp til innhold

- Vi gleder oss

Det sier FFK trener Trond Amundsen (bildet) før kveldens tøffe bortekamp mot Sogndal.

Trond Amundsen
Foto: Rune Fredriksen / NRK

Fredrikstad ligger nest sist på tabellen før kveldens tøffe bortekamp mot Sogndal. Fredrikstad trener Trond Amundsen kan fortelle om en motivert gjeng som skal løpe ut på Fosshaugane fredag kveld.

-Motivasjonen er upåklagelig og vi gleder oss til å komme igang med en travel høstsesong, vi har hatt to uker nå etter ferien til å forberede oss, så det er en topp motivert gjeng som gleder seg til å komme igang igjen, sier Amundsen til NRK.

Vanskelig kamp

Sogndal har åpnet sesongen bedre enn mange eksperter hadde tippet på forhånd, og det er en tøff motstander FFK møter i kveld, noe Amundsen selvsagt er klar over.

-Det er en vanskelig kamp og vi er ydmyke i forhold tilSogndal borte, samtidig så har vi stor tro på at vi skal gjøre en god kamp og ta tre poeng her, sier Amundsen

Tarik avgjørelse etter kampen?

Tarik Elyounoussis fremtid i Fredrikstad er usikker etter at han var i italienske Pescara denne uken. Der bestod FFK spilleren den såkalte medisinske testen, og mye tyder på at han spiller sin siste bortkamp for FFK i kveld. Hans avgjørelse blir muligens offentliggjort etter kampen, men dette påvirker ikke resten av FFK troppen mener FFK treneren.

-Jeg tror det påvirker veldig lite . Disse spillerne er utdannet i en rolle der det er veldig mye media rundt dem til en hver tid, avslutter Amundsen til NRK.

Kampstart er kl 21:00

Du kan følge kampen her:

Les også: