Hopp til innhold

Zwart slipper trailer for ny storfilm

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Se de første bildene fra Harald Zwarts «The Mortal Instruments: City of Bones».

Den første traileren for «Mortal Instruments: City of Bones» ble sluppet i dag.

Harald Swarts siste Hollywood-prosjekt er begynnelsen på en fantasyserie som blant annet har blitt sammenlignet med «Twilight» og «Harry Potter».

– Harald Zwart forstår virkelig det visuelle og hjertet av The Mortal Instruments. Det var helt avgjørende for oss. Å ha Cassandra Clares støtte og samarbeid gjennom hele prosjektet har vært spesielt givende, sa produsent Robert Kulzer i forkant av filminnspillingen.

– Føles som en stor fantasyfortelling

I filmen blir vi kjent med Clary (som spilles av Lily Collins) som oppdager at hun har spesielle evner. Hun treffer på de mystiske skyggejegerne som eksisterer i en parallell verden og kjemper mot demoner.

Traileren blir sluppet bare to dager etter at filminnspillingen var ferdig, noe som gjør at det ikke er lagt på noen digitale effekter enda.

Harald Zwart

Harald Zwart har regissert fantasyfilmen «The Mortal Instruments: City of Bones»

Foto: Jarl Fr. Erichsen / SCANPIX

Filmen er basert på den første boka i serien som er skrevet av Cassandra Clare. Forfatteren var fornøyd etter å ha sett de første bildene, ifølge en kommentar til MTV News.

– Den føles virkelig som en stor fantasyfortelling om det gode og det onde, sier Cassandra Clare til kanalen.

Også fansen jubler for traileren, ifølge Dagbladet.

Får premiere i august neste år

Filminnspillingen startet 15. august i Toronto. Det er Constantin Film og Unique Features som hyret Zwart til å regissere filmatiseringen av fantasyserien.

«City of Bones» er produsert av Robert Kulzer. Han står blant annet bak «De tre Musketerer», med Orlando Bloom og Mads Mikkelsen på rollelisten, og de fire «Resident Evil»-filmene.

Hovedrollen som Clary Fray spilles av 22 år gamle Lily Collins fra England. Hun har tidligere spilt rollen som Snøhvit i filmen «Mirror Mirror», som har Julia Roberts i rollen som den onde dronningen.

«The Mortal Instruments: City of Bones» har premiere på kino 23. august 2013.