Bare uavgjort for Bryne

Alan Borgvardt scoret Bryne sitt første seriemål denne sesongen. Det ble bare uavgjort 1-1 i kampen jærbuene burde vunnet.

Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Se høydepunktene i kampen. Trykk på bildet.

Bryne var best i første omgang, der Alan Borgvardt skyter ballen opp i nettmaskene etter 42 minutter. I andre omgang er Hønefoss bedre med, og utligner da også til 1-1.

Likevel bør Bryne være misfornøyd med uavgjort. De skapte sju gode målsjanser og burde dermed scoret flere mål. Gjestene fra Hønefoss skapte lite og ingenting i første omgang, men med scoringen i andre omgang ble det ett poeng til hvert av lagene.

- Vi er ikke fornøyd med at det bare blir ett poeng, sa Alan Borgvardt etter kampen. Vi skaper mange sjanser, men sliter med å omsette dem i scoringer.

For Bryne viste til tider mye bra, spesielt i første omgang. Det ene angrepet ble rullet opp etter det andre. Ezekiel Bala var i flott driv flere ganger, og inne foran mål var Borgvardt, men det ble bare med en scoring.

- Når det løsner skikkelig foran mål skal vi vise at vi kan være med der oppe i det øverste sjiktet på tabellen, sier Ronny Espedal. Randabergmannen gjorde også en fin figur i dagens kamp.

Nå er det bare seieren som mangler for Bryne, for sjansene er der - i massevis.

Dagens beste spiller for Bryne var Ezekiel Bala. Nigerianener kan bli nyttig for laget utover sesongen. Det er ikke mer enn et par måneder siden Bryne ønsket å kvitte seg med han.