Start knuste Godset 5-1

Kampen mellom Start og Strømsgodset ble en målfest for sørlendingene. Det hele startet med noen dramatiske første minutter.

Årst scorer

Her setter Ole Martin Årst inn 1-0-målet for Start mot Strømsgodset.

Kwarasey vises ut av Berntsen

Adam Larsen Kwarasey skjønte lite av dommer Espen Berntsens avgjørelse om å vise ham ut.

Start hadde to skudd i stolpen ved Ole Martin Årst og Jesper Mathisen før det var spilt 5 minutter av kampen.

Så gikk Espen Hoff i bakken etter en duell med Godset-keeper Adam Larsen Kwarasay i det åttende spilleminutt. Dommer Espen Berntsen dømte straffe til Start og gav Kwarasay direkte rødt kort - en meget tvilsom avgjørelse.

Var det straffe og direkte rødt kort? Diskutér nederst i saken!

Dermed fikk 17 år gamle Hermann Rhodén sin eliteseriedebut, da han tok Kwaraseys plass mellom stengene. Og det ble en tung dag for det unge keepertalentet.

Adam Larsen Kwarasey takler Espen Hoff

STRAFFE?: Adam Larsen Kwarasey takler Espen Hoff i kampen mellom Start og Strømsgodset.

Straffen som fulgte utvisningen satt Ole Martin Årst sikkert i mål til 1-0. Det ble resultatet til pause.

Forsvarstabber

Tung debut for Rhodén.

TUNG DAG: Det ble ingen god debut-opplevelse for 17 år gamle Hermann Rhodén. Han måtte hente ballen ut fra eget mål hele fem ganger i løpet av kampen.

Men det ble svært tøft for Strømsgodset med kun ti mann i andre omgang.

Etter 52 spilte minutter fikk Espen Børufsen en gavepakke fra Godsets midtstopper Alexander Aas.

En feilpasning havnet hos Børufsen rett utenfor 16-meteren og han satte ballen i mål.

Espen Hoff gjorde livet enda surere for drammenserne to minutter senere.

Han satte ballen i mål etter at Godsets forsvar igjen gav bort ballen inne på egen banehalvdel. Det stod 3-0 til vertene.

Priske fikk sin første

Danske Brian Priske fikk også være med på moroa. Etter 32 minutter fikk han en nydelig pasning fra Ernest Asante med hælen.

Priske skjøt via en forsvarer og i mål - sin første scoring i den norske eliteserien.

Etter 82 minutter fikk Start et av mange hjørnespark i kampen. Fredrik Strømstad la inn og fant Rolf Daniel Vikstøl.

Venstrebacken satte ballen i lengste hjørne og det sto 5-0 til sørlendingene.

Fikk trøstemål

I det 89. minutt fikk Strømsgodset ett trøstemål ved Alexander Aas. Et hjørnespark ledet til rot rundt Starts femmeter, og Aas fikk til slutt satt ballen i mål bak Kenneth Høie.

Var straffeavgjørelsen riktig? Diskutér!