Hopp til innhold

Skavlan viste naken Støre med motorsag

Skavlan gikk i kveld tettere på utenriksminister Jonas Gahr Støre enn noen gang før, og fikk fram avkleddhet i mer enn én forstand.

Video nsps_upload_2010_1_15_21_52_23_865.JPG
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Video: Naken utenriksminister med motorsag på Skavlan.

Utenriksminister Jonas Gahr Støre var i kveld gjest i studio hos Fredrik Skavlan .

– Jeg liker å spenne opp et bredt spekter av temaer, og liker tanken på at det kan handle om både klima, privatlivets grenser, uteliv og selvforsvar i samme program, sa Fredrik Skavlan om kveldens program.

Nett-TV: Se hele Skavlan her

Nakenfoto av Jonas

Etter å ha fortalt om sitt møte med utenriksministeren på skitur i Nordmarka i 15 minusgrader, våget Fredrik Skavlan seg på å vise et privat nakenfoto av Jonas Gahr Støre.

Han fortalte at de kom over bildet i Dagbladet:

- Det er deg som står naken på en brygge – med en motorsag, sa kavlan.

– La oss vise det, sa Støre, til publikums store begeistring.

Støre fortalte at man kan takke søsterens lange linse for bildet, men legger seg flat for at han ikke brukte verneutstyr, samt at han brukte elektrisk motorsag i regnvær.

(Artikkelen fortsetter)

Video nsps_upload_2010_1_15_11_11_10_793.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Video: Jonas Gahr Støre om å fryse.

Likte eget intervju

Utenriksministeren er midt i en hektisk periode som vert for NATO i Oslo, med blant andre Madeleine Albright på gjestelisten. Likevel rakk han turen til Skavlan før han dro videre til Egypt, Abu Dhabi, Jordan, Israel og Palestina og møter med navn som Abbas og Perez.

I intervjuet utfordrer Fredrik Skavlan ham i sprørsmål om hvor grensene går mellom å være privat, personlig og offentlig politiker. Støre var fornøyd etter den åpenhjertige samtalen.

- Må jeg svare på hva jeg likte best, ja, intervjuet med meg likte jeg, sa Støre etter opptak.

Foruten den norske utenriksministeren var den svenske glamourmodellen Carolina Gynning, den svenske forfatteren Jens Lapidus, klimaguruen BobCorell, og gitarhelten John Mayor gjester i helgas sending.

Les: John Mayer gjest hos Skavlan - billettene revet bort

Les: John Mayer signerte gitarer

Les: Disse kommer til Skavlan-premiere

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober