Hopp til innhold

- Drepte kona etter kortspill-krangel

En britisk 52-åring er siktet for å ha drept kona etter en krangel om hennes bridgeferdigheter.

Kortspill

Stephen Green er siktet for å ha drept sin egen kone fordi han var irritert over kortspillet hennes.

Foto: colourbox.com

Carole Green ble funnet i parets hjem i januar i år. Rettsmedisinere fant over 100 skader på overkroppen hennes, melder nyhetsbyrået Reuters.

Paret var ivrige bridge-spillere, men 52-åringen skal stadig ha irritert seg over konas manglende talenter.

Endret oppførsel

Stephen Green, som har nektet straffskyld, ble funnet av politiet i badekaret med kutt på håndleddet og skal ha virket helt rolig da han ble arrestert, kommer det fram av beretningen i Preston kriminaldomstol denne uken.

Medlemmer ved bridge-klubben Lytham i Lancashire fortalte i retten at den siktedes oppførsel hadde endret seg betraktelig i løpet av de siste tre årene.

52 år gamle Green skal ifølge vitnene ha drukket tett, noe som førte til ondskapsfull kritikk av konas ferdigheter i bridge og en svekkelse av hans eget spill.

Heftige debatter

Spillkvelder hjemme hos de ulike klubbmedlemmene foregikk jevnlig, og heftige debatter over spillet fant ofte sted på lokale puber etterpå.

Ved ett av tilfellene skal spillet ha blitt avbrutt da Green skrek til sin kone og truet med å kaste henne ned fra balkongen.

Peter Sizer, som har forklart seg som vitne i saken, forteller at Green-paret pleide å spille med ham og kona én eller to ganger i måneden. Det var ikke uvanlig at kortspillet fortsatte i drikking utover kvelden.

– Når han trodde kona hadde gjort feil i spillet, eller ikke gjorde det bra, kunne han være veldig ondskapsfull verbalt, fortalte Sizer i retten.

Rettssaken er ikke avsluttet.

SISTE NYTT

Siste nytt