Fields of Fire

Klippet handler om emnene

Relevante artikler

Relaterte program

Noen relaterte klipp

Fields of Fire (4:29)

Sendt: 23. okt 2011

Hvert år lages en offisiell sang i forbindelse med NRKs TV-aksjon. Sangen til TV-aksjonen 2011 heter ''Fields of Fire'', og er laget av rockebandet Bigbang.

NRKs TV-aksjon er en årlig pengeinnsamling til et utvalgt humanitært formål. Hvert år er det forskjellige organisasjoner som mottar pengene som de kan bruke i sitt humanitære arbeid.

I 2011 er det Norsk Folkehjelp som får de innsamlede midlene. De skal bruke dem til arbeidet med å fjerne miner og klasebomber i land som har vært herjet av krig.

Hvert år blir mange mennesker, ikke minst barn, lemlestet og drept av landminer som ligger igjen når militærstyrkene trekker seg ut.

Syv land er spesielt hardt rammet, og er i fokus under TV-aksjonen: Laos, Vietnam, Sør-Sudan, Guinea Bissau, Bosnia-Herzegovina, Libanon og Tadsjikistan.


HTML referanse

Klipp og lim denne koden for å lage referanse til dette klippet i din blogg eller nettside. Koden kan også limes inn i systemer som Fronter, It's Learning og PedIT.

Embed kode

Embed koden fungerer tilsvarende som HTML referanse, men lar deg spille av klippet direkte uten å måtte klikke deg til NRK Skole.

Opphavsrett NRK © 2009–2016 NRK | Nettsjef: Frank Gander | Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen