Cupbombe på Jørpeland

Topplaget Sandnes Ulf røk ut av cupen etter å ha tapt 2-1 mot tredjedivisjonslaget Staal Jørpeland. De andre topplagene i Rogaland, er videre i cupen.

Sandnes Ulf supportere

Gaukene måtte dra skuffet hjem til Sandnes etter tapet mot Sandnes Ulf.

Flere gauker måtte dra skuffet hjem etter at Sandnes Ulf ble slått ut av cupen allerede etter første runde. Sandnes Ulf gikk på en smell og røk ut etter 2-1 tap mot tredjedivisjonsklubben Staal Jørpeland.

Bortelagets Kamil Saaliti scoret det første målet etter 26 minutter, men klarte ikke å holde ledelsen lenge. Staal fikk to kjappe straffespark i det 38. og det 45. minuttet, og Staals Arne Dalehaug, satte begge sikkert i nettet.

Andre omgang var målløs på Jørpeland stadion til tross for at Sandnes Ulf fikk en sjanse til å utligne i de siste minuttene. Bortelaget fikk et straffespark, men Staals keeper, Thomas Mæhle, reddet skuddet fra Aksel Berget Skjølsvik.

Ute av cupen

Sandnes Ulf, som spiller sin første sesong i øverste divisjon, har gjort en god figur så langt i årets tippeliga, med to uavgjort, to tap og to seire. Allikevel klarte de ikke å slå Staal som også tidligere har gjort det godt i første runde av cupen.

Ingen tippeligalag har røket ut i første runde av cupen siden 1993 da Lyn tapte mot Jevnaker.

Rundt 1600 publikummere var på plass på Jørpeland stadion.

Topplagene i Rogaland videre

De andre topplagene i Rogaland som spilte kamp 1. mai, Viking, Haugesund og Bryne, klarte alle å gå videre i cupen etter å ha vunnet rundens første kamp.

Flekkefjord - Viking 1 - 4

Avaldsnes - Haugesund 1- 7

Rosseland - Bryne 0 -3