skilleResultaterskille_slutt
fotball_vm_ekspertane_3_1
Her er du: NRK.no > Sport > Meisterskap > Fotball-VM 2002 > Ekspertane Sist oppdatert 16:23
FOTBALL-VM
Ekspertane
Fakta
Offside
 
Fotball
 
NYHENDEBREV
Gratis nyhende- brev frå NRK Sport kvar dag:
Meir informasjon
Andre nyhendebrev
 
Duellen mellom VMs to beste spillere Ronaldo og Oliver Kahn avgjorde finalen, skriver Arne Scheie i sin daglige VM-kommentar på NRK.no.

Kommet for å bli

Tyrkia er et lag som etter VM-bronsen vil stabilisere seg på dette nivået, skriver Arne Scheie i sin daglige VM-spalte på NRK.no.


Best og verst i VM

Fotball-VM har vært full av flotte prestasjoner og stygge tabber og Arne Scheie har plukket ut de beste og verste i sin daglige VM-spalte på NRK.no.

Mitt VM-lag

Mitt VM-lag spiller 4-4-2 og har med fem brasilianere, skriver Arne Scheie i sin daglige spalte på NRK.no.

Burde vunnet mye mer

Brasil burde vunnet med flere mål over Tyrkia, men var for egoistiske i angrepene, skriver Arne Scheie i sin daglige VM-kommentar på NRK.no.

Brasil slår Tyrkia

Brasil må ha en svært dårlig dag dersom Tyrkia skal vinne dagens semifinale. Det tror NRK's fotballekspert Egil Olsen.

VM tilbake på sporet

En usedvanlig blek utgave av Sør-Korea ble et enkelt bytte for et Tyskland som ikke gjør feil. Etter mange oppsiktsvekkende resultater så langt, er VM på mange måter tilbake ved det ”gamle”.

Fryktelig dårlige

England skapte ingenting, de har vært en skuffelse offensivt i VM. Og utvisningen av Ronaldinho var håpløs, skriver Arne Scheie.

VMs største kamp

Kvartfinalen mellom Brasil og England blir den største kampen så langt i VM, skriver Arne Scheie i sin VM-spalte på NRK.no.

Bombe at Italia er ute

At Italia ble slått ut av Sør-Korea var en gedigen bombe. Sør-Koreas eventyrlige entusiasme var mye av årsaken, skriver Arne Scheie på NRK.no.

Vant på dårlig dag

Brasil imponerte ikke mot Belgia, men 2-0 på en dårlig dag er slikt verdensmestere vinner VM, skriver Arne Scheie i sin daglige kommentar på NRK.no.

Flaksen avgjorde

Både Sverige - Senegal og Spania - Irland var stappfulle av dramatikk og viste hvor små marginene er, skriver Arne Scheie i sin daglige kommentar på NRK.no.

Kan skylde seg selv

Danskene har seg selv å takke etter at de nå må reise hjem fra VM. Tabber i det danske forsvaret og en dårlig Thomas Sørensen var årsaken til at England vant kampen.

 
10 SISTE SPORT
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no