Hopp til innhold

Morgenstern hopper igjen

27-åringen hadde ikke hoppet siden OL-Sotsji da han torsdag satte utfor i normalbakken i østerrikske Villach torsdag.

– Jeg var rimelig nervøs før det første hoppet. Deretter ble det bedre og bedre. Det gikk ganske greit. Det var ikke veldig moro, men det hadde jeg heller ikke ventet, sier Morgenstern.

Sportsnyheter

Premier League - Manchester United v Arsenal

Klubblegende slår alarm om United-spillerne: – Det er bekymrende

Hele Manchester United får gjennomgå etter tapet for Arsenal. Tidligere stjerner er ikke nådige i sin kritikk.

Siste nytt

  • Mbappé ble hedret og scoret i Paris-avskjeden – gikk på sjeldent tap

    Kylian Mbappé (25) spilte sin siste kamp for Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Hans scoring holdt likevel ikke det som ble sesongens andre tap.

    Toulouse vant kampen 3-1.

    Stjernespissen ble hedret av fansen før kampstart, og 25-åringen var borte hos dem og takket før oppgjøret kom i gang.

    Spissen scoret kampens første mål etter sju minutter. Mbappé feiret blant annet med målmann Keylor Navas som også forlater klubben etter sesongen.

    Thijs Dallinga og Yann Gboho sørget for at PSG gikk på sitt første tap i ligaen siden september. På overtid noterte innbytter Warren Kamanzi seg for en målgivende pasning til Frank Magri som økte til 3-1.

    Laget fra den franske hovedstaden har allerede vunnet serien. To bortekamper gjenstår i seriespillet.

    For to dager siden kunngjorde Mbappé at han er ferdig i klubben ved sesongslutt. Det er ikke offisielt kjent hvor Mbappé skal fortsette karrieren, men spanske medier har for lengst erfart at kontrakten med Real Madrid er signert.

    Den norske duoen Kamanzi og Aron Dønnum spilte de siste 25 minuttene for Toulouse. (NTB)

    France Soccer League One
    Foto: Christophe Ena / AP
  • To drømmemål av Schjelderup: – Han er en gullfugl

    Andreas Schjelderup fortsetter sin gode sesong i dansk fotball. Søndag bidro 19-åringen med to imponerende mål da Nordsjælland slo Silkeborg 4-1.

    Med det har nordlendingen scoret sju må på sju kamper i sluttspillet. Han sendte hjemmelaget opp i 2-1 etter en drøy times spill før han økte ledelsen etter 86 minutter.

    Begge scoringene sto han for helt på egenhånd. Det første kom fra egen banehalvdel. Han dro seg inn i 16-meteren, lurte av et par Siljeborg-spillere før han avsluttet. Like før slutt var det nesten reprise.

    – Det er en gullfugl. Det er mest ergerlig for FCN at de ikke eier ham så de kan selge ham for 100 millioner kroner igjen, sier Viaplay-ekspert Francis Dickoh.

    (NTB)

    UxuvPTe-I8A
    Foto: NTB
  • Carlsen til storfinalen i Champions Chess Tour

    Magnus Carlsen leverte en strålende søndag med sjakkbrettet både analogt og digitalt. Han er klar for storfinalen i Champions Chess Tour.

    Tidligere søndag sikret Carlsen seieren i Grand Chess Tour-turneringen i Warszawa. Senere satte han seg foran datamaskinen for å kjempe om finaleplass i netturneringen Champions Chess Tour.

    Der møtte han tyske Vincent Keymer, og etter tre remis og én seier kunne nordmannen juble for avansement.

    Keymer skal nå ned i taperrunden for å kjempe om en plass i storfinalen som spilles onsdag. Carlsen møter der enten Keymer, Jan-Krzysztof Duda eller Alireza Firouzja. (NTB)

    Norway Chess
    Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal