Hopp til innhold

Rystende scener i Saudi-Arabia: Tidligere Aalesund-spiss pisket av tilskuer

Abderrazak Hamdallah sprutet vann opp på en tilskuer etter Supercupfinalen i Saudi-Arabia. Da svarte tilskueren på sjokkerende vis.

Her pisker publikummeren den tidligere Aalesund-spilleren

De rystende scenene kom like etter Al-Hilal slo Al-Ittihad 4–1 i Supercupfinalen, i en kamp hvor Hamdallah scoret Al-Ittihads mål.

På vei ut av banen ser det ut til at Hamdallah er i dialog med en supporter oppe på tribunen, før den tidligere Aalesund-spissen sprutet vann opp mot tribunen.

Da svarte tilskueren med å slå etter Hamdallah flere ganger med det som tilsynelatende er et belte, før flere av Hamdallahs lagkamerater bryter inn og flere på tribunen også stopper tilskueren.

Hamdallah ble kjent i norsk fotball da han spilte i Aalesund i 2013. Marokkaneren scoret der 15 mål på 27 kamper i Eliteserien, og ble med det nummer to på toppscorerlista.

Den nå 33 år gamle spissen dro videre til kinesisk fotball, mens han spilte i Qatar fra 2015 til 2018. Siden 2018 har han spilt i Saudi-Arabia, hvor han har scoret 128 mål på 135 kamper i den saudiarabiske ligaen.

Aalesund

AALESUND: Abderrazak Hamdallah sammen med Leke James fra tiden i Aalesund.

Foto: NTB

Sportsnyheter

Narve Gilje Nordås og Per Svela hentes av Gjert Ingebrigtsen etter løpet i Huelva

Nordås hentet av Gjert Ingebrigtsen etter seieren: – En trist sak for alle parter

Narve Gilje Nordås sier han kan fortsette trenersamarbeidet med Gjert Ingebrigtsen selv om det har blitt ut tiltale mot treneren. Tirsdag kveld forlot de stadion sammen.

Siste nytt

  • Red Bull bekrefter: Newey forlater laget

    Det skriver Formel 1-laget på sine nettsider.

    Adrian Newey er sjeftekniker på laget, og er av mange regnet som hjernen bak en av de mest dominante bilene i Formel 1-historien.

    Red Bull har knust resten av Formel 1-sirkuset de siste sesongene, og er på vei til å vinne både førermesterskapet og kontruktørmesterskapet denne sesongen også. Newey har vært i Red Bull i nesten 20 år.

    – Hans visjon og briljans har hjulpet oss til 13 titler på 20 sesonger, sier Red Bull-sjef Christian Horner.

    Flere medier, blant annet BBC og tyske AMuS meldte i forrige uke at Newey slutter i Formel 1-laget grunnet misnøye med håndteringen av trakassering-anklagene mot Christian Horner.

    Horner ble tidligere i år anklaget av en kvinnelig kollega, men etter en ekstern etterforskning fikk briten fortsette som Red Bull-sjef.

    Bahrain Grand Prix
    Foto: Hamad I Mohammed / Reuters
  • Elverum klar for sluttspillfinale i håndball

    Elverum tok seg videre til finalen i sluttspillet i håndball etter at de vant 41-30 borte mot Arendal tirsdag kveld.

    Elverum møter Kolstad, som slo ut Drammen i sine semifinalekamper med 2-0. Første finalekamp i best av tre spilles mellom de to lagene 22. mai i Trondheim.

  • VG: Bård Finne får to kampers karantene

    Branns Bård Finne må utebli fra klubbens to neste kamper etter at han ble utvist i 0-0-kampen borte mot KFUM Oslo i helgen.

    Det bekrefter Eirik Lindstrøm, leder av NFFs disiplinærutvalg til VG.

    – Dette opplevde vi som en grei sak. Verken mer eller mindre enn to kamper, sier Lindstrøm til avisen.

    Brann-spissen ble sendt i dusjen etter en høy fot mot KFUM-keeper Emil Ødegaard. En VAR-sjekk gjorde at det gule kortet til Finne ble omgjort til rødt. Dermed måtte han ta den tunge veien over fotgjengerfeltet i Ekebergveien og i garderoben etter en snau halvtime.

    (NTB)

    Eliteserien i fotball 2024: KFUM Oslo - Brann
    Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal