Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Alarm - Norges nye musikkpris
Alarm - Norges nye musikkpris-utdeling - går av stabelen lørdag 3. februar på Rockefeller i Oslo. Hit kommer blant andre Euroboys, Tungtvann, Corvine og Sister Sonny for å opptre. Det er noe du også kan få med deg, for hele arrangementet sendes direkte med lyd og bilde her på Upunkt!

Euroboys spiller på Alarm
Alarm er Norges ferskeste musikkpris. Tanken bak Alarm er å lage en alternativ musikkpris ved siden av Spellemansprisen og Hit Awards, hvor det skal fokuseres på artister som ikke nødvendigvis selger i bøtter og spann, men som utmerker seg ved kvalitet og nytenking.

Du kan stemme fram vinnerne

Førstkommende lørdag er det klart for det storstilte showet på Rockefeller i Oslo. På scenen finner vi blant andre
Det gjør også Ricochets
Euroboys, Tungtvann, Sister Sonny, Ricochets, Corvine, Cadillac, Boy, Xploding Plastix, Illumination, St.Thomas, Karen Jo Fields, Magnet og Vidar Vang.

De fleste av disse er også å finne som nominerte i de forskjellige kategoriene. Her kan publikum være med å stemme på sine egne favoritter via Alarms nettsider, disse stemmene vil utgjøre 50 prosent. En fagjury vekter resten. Summen av disse danner grunnlaget for hvem som får prisen

Sendes direkte på nett

Sister Sonny dukker også opp
Konserten sparkes i gang av Euroboys, og vil foregå på fire scener i alle Rockefellers avdelinger. Og har du ikke muligheten til å være tilstede der, kan du likevel få med deg hele arrangementet. For fra klokken 21.00 lørdag kveld og inn i de sene nattetimer, sendes Alarm direkte med lyd og bilde her på Upunkt.

Så klikk deg inn hit lørdag kveld, og få med deg årets kanskje råeste og beste musikkpris-utdeling! Showet blir forøvrig også direktesendt på NRK Petre, og på alle landets studentradioer.


Publisert 30.01.2001 11:39 - Oppdatert 03.02.2001 13:54


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no