Her er du: NRK.no > NRK P3 > musikk
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Briskeby på danmarkstur
Ja, det er bekreftet: Briskeby skal spille på Roskilde. På nettsidene til festivalen omtales de slik "..fanget en hel nation med deres storslåede pop-rock extravaganza og formået at fascinere både indie-elskere og pop-entusiaster."

Over 100.000 solgte debut-album, massiv pressedekning (utenlands óg), flere radiohiter... Sånt ender med å bli forespurt om å spille på Roskilde. Og det har altså skjedd for Briskeby, og de har takket ja.

Så da er det bare å levere soveposen til rens, kjøpe kule t-skjorter (regntøy?), ordne seg fri fra jobb og skrape sparekontoen. La BSU'en være, så har du noe å komme hjem til...

I tillegg til Briskeby har Guns N' Roses sagt ja (-"Deres musik spiller på hele følelsesregistret: vrede, glæde, sorg og aggression. "), P.J. Harvey (-"P.J. har altid været skræmmende rå, ætsende og oprigtig."), Hellacopters (-"Svenskjävlar!! Hårdrock / punk eksplosion!"), Tool(US), Karate(US) og wynona(DK).


Etter fjorårets tragedie har ledelsen satt i gang en del tiltak for å bedre sikkerheten. Les mer om dem på www.roskilde-festival.dk

Av Geir-Inge Løvstad, upunkt@nrk.no



Publisert 06.03.2001 18:12 - Oppdatert 06.03.2001 18:37


hvit pixel 1 x 1
LENKER
www.roskilde-festival.dk Les om nye toner og tider i Roskilde
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no